این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد

تسهیلات ویژه اسکان

ارسال شده در تاریخ :
تسهیلات ویژه اسکان

فراهم شدن تسهیلات اسکان برای شرکت کنندگان و علاقه‌مندان «هفتمین دوره کنفرانس اینترنت اشیا و کاربردها»

به گزارش روابط عمومی کنفرانس، تسهیلاتی جهت اسکان علاقه‌مندان و شرکت‌کنندگان «هفتمین دوره کنفرانس اینترنت اشیا و کاربردها» فراهم شده است.
به نقل از دبیر اجرایی، پیرامون پیگیری‌های انجام شده توسط کمیته اجرایی، تسهیلاتی برای اسکان شرکت‌کنندگان عزیز در نظر فراهم شده است. به این جهت تخفیف‌های ویژه‌ای برای اقامت در اقامتگاه‌های «مهمانسرای بزرگ دانشگاه» و «وابگاه شمس» در نظر گرفته شده است.
با توجه به محدودیت ظرفیتی این اقامتگاه‌ها، لازم است تا متقاضیان نهایتا تا تاریخ 18/7/1402 درخواست‌ خود برای اقامت در یکی از این دو مکان را از طریق فرم زیر ثبت کنند. لازم به ذکر است ثبت درخواست به منزله رزور نمی‌باشد و نتیجه درخواست‌ها با توجه به ظرفیت و شرایط اقامتگاه‌ها، در تاریخ 23/7/1402 اطلاع رسانی خواهد شد. بدیهی است در صورت تکمیل ظرفیت، اولویت با افرادی است که زودتر درخواست داده‌اند.
هزینه تقریبی هر شب اقامت در اتاق 3 تخته در مهمانسرای بزرگ دانشگاه و هر شب اقامت در اتاق 6 تخته در خوابگاه شمس با توجه به تخفیف درنظر گرفته شده به ترتیب 650 و 500 هزار تومان می‌باشد. توجه داشته باشید که قیمت نهایی ممکن است اندکی کمتر یا بیشتر باشد.

متقاضیان اسکان لازم است برای ثبت درخواست «فرم اسکان» را تکمیل کنید یا به نشانی https://survey.porsline.ir/s/RAWa4uYk مراجعه نمایند.

فایل های مورد نیاز

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.5.2)